Nyheter

Härliga vår! blommor i naturen och värme i luften. Det är så att man måste titta flera gånger ibland för att det är så fint. Tyvärr är björkarnas pollen och annat väldigt jobbigt för allergiker. Allt har för och nackdelar! som naturens yin och yang med sina motpoler.

Du är välkommen på en behandling hos mig på Alstermo Akupressur! kanske har du provat någon av mina behandlingar som t.ex Hot stones? behandling med varma stenar passar bra den kalla årstiden. Även en sval vårkväll förstås! huvudsaken är att man får avslappning och återhämtning i det hektiska vardagslivet som många lever idag.

Varmt Välkommen!

Läs mer »

Välkommen 2018! Hoppas du blir ett riktigt bra år för oss alla!

Jag önskar nya och gamla kunder välkomna till mig på Alstermo Akupressur! att ta hand om sig själv kan vara att lyssna på sina innersta önskningar och kunna förverkliga några av dem. Det kan vara att bara unna sig en stunds avkoppling från vardagens måsten. Att få återhämtning genom att slappna av och låta kroppens spänningar försvinna. Må gott!

Läs mer »

Välkommen sommar! hoppas du kommer med sol och värme! många tycker att kroppen känns bättre när det är varmare. När det är kallt och fuktigt i luften får vi ofta mer problem med kroppen. Även själen mår bra av allt vackert på sommaren med den gröna växtligheten och fina blommor m.m. Vi får inte glömma bort att själen måste få näring för att kroppen ska må bra och tvärtom. Allt hör ihop!

Läs mer »

Välkommen att besöka Alstermo Akupressur! nu har vi fått ett nytt år att fylla med bra saker! att gå på en behandling förgyller livet. Man behöver ta hand om sig själv, koppla av och bara vara ibland. En stund som är din egen och inget som stör! mobiltelefonen kan vila en stund, hjärnan får återhämtning från alla tankar och kroppen blir tung och avspänd. Vi ses!

Läs mer »

Välkommen tillbaka efter semester, sol och ledighet! hoppas att din sommar har varit bra och den är inte slut än! September kan vara en jätteskön månad med mycket sol och sensommar! välkommen till mig på Alstermo Akupressur om du har lust med att prova en behandling! varför inte unna dig en skön och avslappnande behandling? kvällarna blir snart mörka och lite kalla så kanske en Hot stone-behandling eller någon av de andra skulle vara skönt?

Läs mer »

Tack alla kunder för detta år och jag hoppas att 2016 ska bli ett jättebra år för oss alla!

Nytt för 2016 är att jag kommer att ta hjälp av en ljuspenna som förstärker effekten av behandlingen med akupressur. Den finns tillgänglig för den som önskar. Pennan har olika färger och olika frekvenser som den blinkar med. Vi ses nästa år! Välkommen!

Läs mer »

Nu känns det som om hösten har kommit med mörka sköna kvällar, eller hur?

Jag har ett erbjudande Måndag 14 September t.o.m. Onsdag 16 September!

Du kan välja mellan Facelift eller min egen behandling “Kombi” för 299 Kronor och ca en timma eller lite mer.

Det är båda avslappnande och sköna behandlingar som får musklerna att slappna av och du känner dig full av energi

att klara av vardagen! Unna dig att må bra!

 

Välkommen att höra av dig!

Läs mer »

Välkommen på min behandling “Kombi”! jag gör akupressur och använder varma stenar som avslappning och ser individuellt på olika behov. Jag har erbjudande vecka 9 och vecka 10 på 280 Kronor för både nya och gamla kunder. Som ny kund kompenseras du genom att få samma pris på nästa behandling om du vill återkomma. Jag har  ett välkomsterbjudande för nya kunder på 280 kronor. Detta erbjudande kommer att försvinna då jag under mars månad kommer att höja priset till 360 kronor som ordinarie pris och nya kunder får ett välkomsterbjudande på 325 Kronor. Den 15 mars börjar det att gälla. Så varför inte passa på nu när det är billigt? Välkommen!

Läs mer »

Jag hoppas det nya året har börjat bra för dig och att det kommer att bli jättebra! som en extra gåva till dig erbjuder jag en kort (15 min ca)  psykometri om du är intresserad.Efter din behandling ingår en “avläsning” av ett smycke eller dyl om du vill. Det bildas ett avtryck i saker och man kan läsa den energin som har satt sig. Det är din energi jag läser av. Jag håller t.ex ditt halsband, ring eller annat i händerna och berättar vad som kommer till mig.

Läs mer »

Välkommen till Eksgården på Öland 13-14 September kl 10-17. Eksgården ligger i Gårdby.

www.seavenheaven.se    här finns karta!

Jag kommer att vara med lördag 13 September och jobba med healing, göra prova-på-behandling facelift och sälja änglakort, älvor, hyllor m.m.

Läs mer »